Prezentarea campusului SNSPA

SNSPA

Noul sediu al SNSPA (Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Facultatea de Management, Facultatea de Științe Politice, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană)

Adresă: Bd. Expoziţiei nr. 30A , sector 1, București.

Noul sediu al SNSPA este situat în zona de N-NV a Capitalei, în vecinătatea Complexului Expozițional ROMEXPO. Studenţii și cadrele didactice din SNSPA beneficiază de un spaţiu modern de învăţare, în care au loc și conferințe științifice, congrese, workshop-uri și alte evenimente.

Clădirea dispune de trei amfiteatre cu o capacitate de 228 de locuri fiecare, numeroase săli de curs şi seminar, trei laboratoare IT, o bibliotecă cu sală de lectură și bibliotecă electronică.

Clădirea este prevăzută cu patru lifturi interioare, un lift pentru cărţi și un lift panoramic, de exterior. Sediul include:

  • Laboratoare IT, cu acces gratuit la Internet. Oferă studenţilor posibilitatea să redacteze lucrări, să realizeze proiecte, să consulte resursele offline și online etc;
  • Laborator multimedia. Dotat cu aparatură audio-video lineară și digitală de ultimă generaţie;
  • Laborator interdisciplinar. Dotat cu un sistem integrat de clasă virtuală, a fost realizat în colaborare cu Ministerul Educaţiei. Are șase sisteme de videoconferinţă, tablă electronică interactivă, consolă interactivă și sisteme de videoproiecţie;
  • Laboratoare de limbi străine. Cursurile de limbi străine se desfășoară în laboratorul special amenajat, cu ajutorul mijloacelor de învăţare moderne: materiale audiovideo, CD interactiv, cursuri tipărite la edituri de prestigiu.

Tur virtual

© 2015 Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București.