SNSPA Internship Fair (SIF) este o inițiativă a Centrului de Consiliere și Orientare Profesională (CeCOP) din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice si Administrative (SNSPA).

tablou

SIF este un proiect dedicat studenților SNSPA, dar nu numai! Acesta reunește organizații, companii și agenții ce își prezintă oferta de internshipuri studenților interesați de noi oportunităţi în construirea carierei în Administraţie Publică, Comunicare, Publicitate, Management, Marketing sau Ştiinţe Politice. În același timp se desfășoară workshopuri și sesiuni de discuții ce au ca scop informarea și facilitarea pregătirii studenților pentru construirea unei cariere pe viitor.

Scopul proiectului

Scopul SIF este de a facilita accesul studenților la internshipuri specifice specializarii lor, sporindu-le acestora nivelul de angajabilitate pe piața muncii. Astfel, aceștia își vor îmbogăți cunoștințele practice și se vor putea familiariza cu domeniul de activitate al organizațiilor, instituțiilor, companiilor si al agențiilor aflate la acest târg.